VoV Blog

Jedinečný rent-to-own systém VoVlastnom vám radi predstavíme aj prostredníctvom série užitočných VoV blogov. Sledujte náš web a o všetkom sa dozviete vždy z prvej ruky.

12. August 2022

Odkladanie kúpy vlastného bývania vás vyjde draho

Kým sme boli deťmi, túžili sme byť dospelými. Keď sme sa stali dospelými, túžili sme sa osamostatniť. Keď sme sa už osamostatnili, túžime bývať vo vlastnom. Je to prirodzený proces nášho bytia a v princípe ide aj o akýsi pocit úspechu, stať sa nezávislým a mať niečo ,,svoje“. Mnohým však v tomto kroku bráni jediné a to - nedostatok finančných prostriedkov.

3. August 2022

Investičná nehnuteľnosť - ako si vypočítať čistý príjem

Kúpa a prenájom nehnuteľnosti sa v posledných rokoch stala jednou z najobľúbenejších a najčastejších investícii na Slovensku. Avšak rastúce ceny nehnuteľností výrazne znižujú jej rentabilnosť, pričom veľa ľudí podceňuje časové a finančné náklady spojené s prevádzkou nehnuteľnosti.

10. August 2022

Investovanie do nehnuteľností v čase vysokej inflácie

Strašiak v podobe vysokej inflácie je tu a hon na najlepší spôsob ochrany peňazí pred ňou sa už začal. Na Slovensku je kúpa nehnuteľnosti jedným z najčastejších spôsobov ochrany hotovosti, keďže nehnuteľnosti majú za sebou 20 rokov takmer stabilného rastu.

28. Február 2022

Férová cesta k vlastnému bývaniu formou prenájmu s možnosťou odkúpenia neskôr

Jedinečný rent-to-own systém, teda prenájom nehnuteľností s možnosťou odkúpenia neskôr. Už nemusíte čakať kým splníte požiadavky bánk alebo našetríte dostatočnú hotovosť. Ponúkame vám možnosť nájsť si vysnívanú nehnuteľnosť, ktorú za vás kúpime, prenajmeme vám ju a vy si ju môžete odkúpiť neskôr, a to za vopred dohodnutých podmienok.

Newsletter

Nechajte nám váš e-mail a občas vám pošleme newsletter, čo máme nové.

Odoslať